Ulkovarasto

Ulkovarasto tarjoaa aina yhtä tarpeellista säilytystilaa omakotitaloon tai mökille. Sen suojiin voi varastoida puutarhaan, liikuntaan ja vapaa-aikaan tarvittavat välineet tai vaikka talven polttopuut. Hirrestä rakennettu ulkovarasto toimii oivallisena lisärakennuksena ja sopii suomalaiseen pihapiiriin.

Hirsistä ladotuilla ulkovarastoilla on Suomessa pitkät perinteet. Jo esi-isämme suosivat näitä tuulettuvia ja kestäviä rakenteita sekä pihapiirissä että viljelysmailla. Hirsikehikko ei tarvitse pintakäsittelyä vaan se harmaantuu kauniisti ajan myötä.

Ulkovaraston hirsikehikot ladotaan siten, että hirsien väliin jää tuuletusraot. Tarvittaessa voidaan toimittaa myös ns. "raot kiinni"-mallina, jolloin ladottaessa syntyy umpiseinäinen rakennus. Tällöin pakettiin kannattaa lisätä myös ikkuna. Ulkovaraston lukittava ovi ja tukeva lattia tekevät siitä varman ja käytännöllisen säilytystilan myös puutarhan pienkoneille.

Hirsirakenteinen ulkovarasto istuu suomalaiseen maisemaan luontevasti. Sen voi rakentaa suoraan omalle paikalleen ja myöhemmin helposti purkaa ja siirtää uudelle paikalle.

Ulkovaraston toimituspaketit

Ulkovaraston voi tilata kehikkona, rakenneosina tai valmiiksi pystytettynä. Kuten kaikkien rakennusten, myös ulkovaraston pitkän iän salaisuus on perustukset ja vettä pitävä katto.

Ulkovaraston kehikko on helppo pystyttää. Jos talossa on rakennustaitoista väkeä, ulkovaraston voi varustaa itse haluamallaan tavalla. Seinien aukkoja voi tehdä myös jälkikäteen.

Rakenneosina toimitettu paketti sisältää kaikki tarpeelliset ulkovaraston osat lattiasta kattoon määrämittaan leikattuna. Ratkaisu säästää aikaa ja tuo ulkovaraston nopeasti käyttöön.

Jos ulkovaraston haluaa paikoilleen vaivattomasti, on vaihtoehtona tehtaan "avaimet käteen" -toimitus. Kun paikka on katsottuna, huolehdimme ulkovaraston pystyttämisestä ja ympäristön siistimisestä käyttökuntoon saakka. Pystytys tapahtuu nopeasti ja ulkovarasto voidaan ottaa välittömästi käyttöön. Ainoastaan pohjan teko asiakkaan tehtävänä, mutta ohjeistusta saa tarvittaessa meiltä. Perustusharkot toimitamme sovittaessa, mikäli ne voidaan asentaa pystytyksen yhteydessä ilman betonivaluja.

Tutustu esimerkkikuviin ja tilaa oma ulkovarasto sinulle parhaiten sopivilla mitoilla ja toimitustavalla.

Esimerkkikokoja:

2,3 x 2,7 m (6,2 m2)
2,7 x 3,0 m (8,1 m2)
3,0 x 3,5 m (10,5 m2)

Kysy tarjous sinulle sopivasta mallista ja toimitussisällöstä!